Μελίνα Οραχίδου’s Updates

12η Δραστηριότητα ( ομάδα 5)

Μέλη Ομάδας

Αθανασία Τσόλκα U234N0307

Πετραλιά Ευανθία Μαρκέλλα ,U234N00629

Οραχίδου Μελίνα, U234N1874

Νίκη Παπαγιαννούλη, U234N3283

Γαλλίκα Σοφία, U234N3622

Επείδη δεν μπορέσαμε να ανεβάσουμε τα βίντεο για τις προσωπικές εμπειρίες σχετικά με το πολυπολιτισμικό περιβάλλον θα τα βρείτε στο συγκεκριμένο ιστότοπο.

https://cgscholar.com/creator/works/144127/versions/281252/export?utf8=%E2%9C%93&output_format=standard

Κατά την παρακολούθηση των προσωπικών μας βίντεο σχετικά με τις πολυπολιτισμικές μας εμπειρίες διακρίναμε πως οι συνθήκες ήταν αρκετά διαφορετικές όπως και η ηλικία μας όταν ήρθαμε σε επαφή με τη συγκεκριμένη εμπειρία. Αρχικά, όσο αναφορά τις βιογραφίες οι δύο περιπτώσεις αφορούσαν το σχολικό περιβάλλον και φοιτητικό, μια άλλη ήταν σε ένα συνέδριο και η τελευταία σε μια ομάδα βόλεϊ. Σε όλες τις περιπτώσεις τα μέλη της ομάδας είχαν διαφορετικό ρόλο και η αντιμετώπιση της συνθήκης ήταν ανάλογη με τη περίπτωση. Άλλα μέλη δηλαδή είχαν μια άμεση συμμετοχή ενώ άλλα ήταν παρατηρητές των περιπτώσεων που αναφέρουν. Βέβαια το κοινό στοιχείο ήταν η προσπάθεια που έκαναν όλα τα μέλη της ομάδας να προσεγγίσουν τα άτομα από διαφορετικά πολιτισμικά πλαίσια. Όπως και να τα κάνουν να αισθανθούν μέλη μιας ομάδας και να μη νιώσουν περιθωριοποιημένοι.

Ολοκληρώνοντας, η κοινή αφηγηματική κουλτούρα φαίνεται στη προσπάθεια που έκαναν όλοι για την αντιμετώπιση των δυσκολιών και των προκλήσεων που είχαν να αντιμετωπίσουν.